images/slide/lasercomp-slide-5.jpg

Yritys

LaserComp Oy on konsernin emoyhtiö. Samaan konserniin kuuluu myös tytäryhtiö Celermec Oy. Konserni syntyi yrityskaupan seurauksena loppuvuodesta 2015, tällöin mukaan kuvioihin astui myös ARVO Sijoitusosuuskunta rahoittajan ja omistajan roolissa. Aktiivisesti mukana toiminnassa ovat myös kolme henkilöomistajaa. Konsernin liikevaihto on noin 9 miljoonaa euroa ja se työllistää yhteensä noin 70 henkilöä. Yhtiöiden toiminnat täydentävät hyvin toisiaan ja yhteistyötä tehdään molempiin suuntiin. Konsernin tavoitteena on kasvaa lähitulevaisuudessa merkittäväksi palveluntarjoajaksi alueella. Suunnitelmissa on myös kasvattaa vientiä ja kehittää kansainvälistymistä.

Nivala - LaserComp Oy:n tehdas

LaserComp Oy on perustettu vuonna 2001 ja on erikoistunut laserleikkaukseen, plasma- ja polttoleikkaukseen, särmäykseen ja hitsauskokoonpanoihin. Yhtiö työllistää noin 20 henkilöä ja liikevaihto on noin 3,3 miljoonaa euroa. Asiakkaitamme ovat isot ja pienet kone- ja laitevalmistajat. Olemme muuttaneet uusiin ja nykyaikaisiin tuotantotiloihin vuoden 2019 alussa.

Uudet tuotantotilat ovat kooltaan noin 3500 m2.

Sievi - Celermec Oy:n tehdas

Celermec Oy on perustettu vuonna 1997 ja on keskittynyt ohutlevymekaniikkaan, koneistukseen, maalaukseen ja kokoonpanoihin. Yhtiö työllistää noin 50 henkilöä ja liikevaihto on noin 5,8 miljoonaa euroa. Asiakkaitamme ovat lääketeollisuuden laitevalmistajat, muut kone- ja laitevalmistajat, elektroniikkateollisuus sekä lvi-alan laitevalmistajat.

Tuotantotilamme ovat nykyaikaiset ja modernit, kooltaan noin 4600 m2.

Lisätietoja osoitteesta www.celermec.fi.

LaserComp Oy · Hopeatie 5 · 85500 Nivala · +358 44 045 8891
                                                                
Free Joomla! templates by Engine Templates